«В український рідний край поспішає Миколай».

21 грудня у Богодухівському центрі дитячої та юнацької творчості відбулося районне свято зимової чарівності та казковості разом із розважально-ігровою програмою «В український рідний край поспішає Миколай».

На свято до дітей-гуртківців завітали шановні гості – голова районної державної адміністрації  В. Шаров, голова районної ради С. Панов, радник голови Харківської обласної державної адміністрації А. Ройтблат та начальник відділу освіти  районної державної адміністрації  І. Повойко. Вони привітали за доброю традицією дітей і гостей із прийдешніми святами.

В. Шаров зазначив, що нам, дорослим, потрібно робити все можливе і неможливе для дітей заради того, щоб усі вони виросли порядними, вихованими та освіченими людьми, які в майбутнє заберуть і понесуть із собою ту любов і добро, народні традиції і звичаї, які ми сьогодні даруємо їм.

Кожна дитина отримала солодкий новорічний подарунок.   І, хоча, свято закінчилося, теплі враження від нього залишилися, щоб ще довго зігрівати серця дітей добром, любов`ю і надією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 3 =