ПРИЙШЛИ ЩЕДРУВАТИ ДО ВАШОЇ ХАТИ…

           Від Різдва до Водохреща продовжуються веселі зимові святки – святі дні.

           В закладах дошкільної освіти Богодухівщини  педагоги вчать дітей  берегти  і примножувати українські традиції. Особливо  полюбляють дітлахи цикл новорічних  та різдвяних свят з  їх колядками, щедрівками,  веселими театралізованими святами та подарунками.

Доброю традицією стало в Богодухівському дошкільному навчальному закладі №7 «Теремок»  влаштовувати справжні свята разом в дітлахами   для батьків та працівників закладу. Лунають  щирі вітання малечі  і за  межами садочка.

11 січня    діти  разом з педагогами завітали   на гостину і  до відділу освіти  Богодухівської районної державної адміністрації. Одна за одною лилися колядки, щедрівки слова привітання з Новим роком, Різдвом та Щедрою вечерею. Дошкільнята, щедруючи, славили господарів, бажали їм здоров’я й достатку, благополуччя й радості. Щедрівники своїм приходом створили атмосферу затишку та домашнього тепла. Дзвінкі голоси та щедрівки принесли дійсно святковий настрій та наповнили  надією, що всі  побажання щастя у новому 2019 році здійсняться.

Начальник відділу освіти Ірина Повойко, працівники відділу освіти щиро подякували дітям за привітання, побажали зростати щасливими, здоровими,  і надалі поважати, шанувати народні традиції, культуру українського народу та зростати справжніми маленьким патріотами України.

.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × 1 =