Відбулася нарада з питань організації та проведення районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

20 лютого  на базі відділу освіти районної державної адміністрації проведено нараду для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти району, відповідальних за підготовку роїв до районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Захід проходитиме 16 – 17 травня на базі ШАРІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І – ІІІ СТУПЕНІВ. У програмі передбачені комплексні командні ігри військово-спортивного, культурно-інтелектуального та національно-патріотичного спрямування.

В ході наради обговорено Типові правила та умови проведення змагань і конкурсів районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»), проаналізовано систему організації та проведення заходу на районному етапі, дано рекомендації щодо підготовки школярів до кожного етапу та виду змагань.

Детально було розглянуто питання щодо таборування учнів-учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), забезпечення їх безпеки та медичного супроводу.

При підведенні підсумків усі учасники наради мали змогу висловитись з того чи іншого питання, надати власні пропозиції або побажання щодо організації гри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 − four =