До 205-ї річниці з дня народження Великого Кобзаря

Щороку в березневі дні українство вшановує свого Генія і Пророка, який став символом України – Тараса Григоровича Шевченка.

З метою гідного відзначення 205 річниці з дня народження великого поета і мислителя, підтримки заходів із вивчення і популяризації спадщини Великого Кобзаря в закладах загальної середньої освіти району було організовано та проведено  ряд заходів.

Шевченківський березень увінчано конкурсами ораторського мистецтва, виставками проектних робіт, усними журналами, конференціями,  переглядами      документальних     та     художніх    фільмів     про Тараса  Шевченка, інсценізаціями, літературними сторінками, вікторинами, квестами, брейн-рингами, годинами спілкування, літературними вітальнями.

Організовано та проведено «Шевченківські читання», інформаційні хвилинки, засідання клубу знавців словесності приурочені 205 річниці від дня народження поета, прозаїка, драматурга, художника.

Учні випускних класів   готували проекти – презентації    про    творчий    шлях

Т.Г. Шевченка, віртуальні екскурсії по місцях, які пов’язані з ім’ям поета.  Протягом тижня проведено  виставки  малюнків, колажів, ілюстрацій до творів Тараса Шевченка.

Про геніального поета Тараса Григоровича Шевченка ми, здається, знаємо все. Однак у котрий раз  спиняємося перед величчю генія, вчитуємося і вдумуємося, вслухаємося в його безсмертного «Кобзаря».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen + 9 =