Виконання Угоди обговорено на Пленумі Богодухівської районної організації профспілки працівників освіти

14 березня 2019 року відбувся ІІ розширений пленум Богодухівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України, в роботі якого взяла участь перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова. Було заслухано інформації начальника відділу освіти Ірини Повойко та голови районної організації профспілки Олени Соловйової про виконання Районної угоди між відділом освіти районної державної адміністрації та Богодухівською районною організацією профспілки працівників освіти  за 2018 рік.

Сторони угоди прозвітували про свою роботу і зазначили, що багато питань було вирішено шляхом переговорів та консультацій. Значну фінансову підтримку заклади освіти отримали у звітному році за підтримки Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради.

У виступах зазначалось, що на сьогодні  освіта є пріоритетною галуззю в районі, адже спостерігається тенденція до зростання видатків на неї.   Виконання районного бюджету по галузі «Освіта» у 2018 році становить 97819,6 тис. грн (97,8%).

Пленум схвалив співпрацю Богодухівської районної організації профспілки працівників освіти та відділу освіти з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо створення сприятливих умов для забезпечення трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 2 =