Співпраця дошкільного закладу та сім’ї на тему: «Сімейні традиції – важливий засіб виховання дитини»

11 березня в групі старшого дошкільного віку Богодухівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 7 «Теремок» Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області вихователем Зайцевою О.М., відповідно до перспективного планування роботи групи старшого дошкільного віку на 2018/2019н.р., було проведене заняття «Щаслива моя сім’я».

На батьківських зборах вихователі групи запропонували батькам провести вдома спільну роботу з дітьми  на тему «Сімейні традиції – важливий засіб виховання дитини». Ця тема зацікавила як вихователів так і батьків, адже сімейні традиції відіграють дуже важливу роль у житті людей. Завдяки традиціям батьки та діти проводять більше часу разом, а це значить, що  сім’я стає більш дружньою, міцною. Сім’я для дитини – перша школа людських взаємин. Особливо в наш час необхідно зберігати та примножувати сімейні традиції. Батьки разом з дітьми підготували невеличкі розповіді про свої сімейні традиції, які оформили фотографіями.

Під час заняття Оленою Миколаївною була поставлена мета домогтися усвідомлення дітьми різноманітності складу сім’ї і дізнатися про традиції які існують у кожній родині.

Ми дуже вдячні всім батькам які відповідально поставились до поставленого завдання. Діти з гордістю демонстрували свої роботи та із захопленням розповідали про сімейні традиції, особливо ті, які їх найдужче вражають.  Діти зробили висновок в кінці заняття, що вони коли виростуть будуть обов’язково продовжувати ці традиції у своїх сім’ях. Адже ніщо не зближує та не згуртовує сім’ю так, як добрі, цікаві і гарні традиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 5 =