Питання освітянської галузі району – у пріоритеті влади

Останнім часом досить активно піднімалося питання щодо збору батьківських  коштів для потреб закладів загальної середньої освіти району. Саме тому наприкінці грудня 2018 року  головою районної державної адміністрації Володимиром Шаровим ініційовані зустрічі з трудовими колективами та батьківською громадськістю закладів освіти, під час  яких Володимир Анатолійович запевнив, що наразі є можливість забезпечення значної частини потреб освітньої галузі без залучення батьківських внесків, та запропонував керівникам закладів освіти надати пропозиції щодо придбання необхідних господарських та будівельних матеріалів.

І вже у січні 2019 року заклади загальної середньої освіти отримали чистячі, миючі та дезінфікуючі засоби. А сьогодні придбано частину будівельних матеріалів, що дасть змогу провести вчасно та якісно ремонтні роботи у закладах освіти району до нового 2019/2020 навчального року.

Всі кошти для придбання вищезазначених матеріалів виділені з районного бюджету і розраховані на кожен заклад загальної середньої освіти відповідно до кількості учнів по мережі, затвердженій на 2018/2019 навчальний рік.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + 16 =