РАЙОННИЙ СЕМІНАР «ОРГАНІЗАЦІЯ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»

З метою виконання вимог Кодексу цивільного захисту, організаційно-методичних вказівок щодо  навчання  населення  Харківської  області  діям  у надзвичайних ситуаціях у 2019 році, Плану основних заходів цивільного захисту відділу освіти Богодухівської районної державної адміністрації на 2019 рік для керівників закладів освіти району 11.04.2019 на базі БОГОДУХІВСЬКОГО ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ (ЯСЛА-САДОК) № 5 «ЯЛИНКА» БОГОДУХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БОГОДУХІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, який є опорним закладом з БЖД в районі,   проведено районний семінар для керівників ЗДО та НВК «Організація цивільного захисту в закладах дошкільної освіти».

У  роботі семінару взяли участь  начальник відділу освіти районної державної адміністрації І.О. Повойко,  інженер з охорони праці відділу освіти О.М Лещенко,  головний інспектор Богодухівського РВ ГУ ДСНС України в Харківській області майор служби цивільного захисту  А.О. Пономаренко.

Досвідом  роботи щодо організації і  проведення  «Тижня безпеки дитини» у закладі дошкільної освіти поділилися завідувач Богодухівського ДНЗ № 5 «Ялинка» Л.Г.  Нечай та вихователь-методист   Л.С. Білоус.

За повідомленням сторожа  про виявлення ним на території закладу вибухонебезпечного предмету,   проведено евакуацію дітей,  працівників  та присутніх. Адміністрація та колектив закладу продемонстрували злагоджені та професійні дії  під час  виникнення «надзвичайної стуації».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 − three =