19 квітня пройшов І (районний) етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

Відповідно до Положення про Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних, затвердженого спільним наказом Міністерства надзвичайних ситуацій України та Міністерства   освіти і науки,   молоді та спорту України від 27.09.2012 № 1223/1057, з метою формування в учнів закладів загальної середньої освіти району навичок поведінки в надзвичайних ситуаціях, залучення їх до вивчення історії пожежно-рятувальної справи, на базі Богодухівського ліцею №3 пройшов І (районний) етап  Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

В заході взяли участь голова районної державної адміністрації В.А. Шаров, голова районної ради С. Панов, начальник відділу освіти районної державної адміністрації І. Повойко та заступник начальника 51-ДПРУ Богодухівського РВ ГУДСНС України в Харківській області Д.В. Церковний.

За результатами проведених конкурсів переможцем визнано команду КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ  І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» «Фенікс». Команда БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №3 «Екстрим» посіла ІІ місце, а команда ШАРІВСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ «Не контрольований процес» посіла почесне ІІІ місце.

Переможці та призери фестивалю відзначені дипломами, подяками нагороджені сертифікатами та солодкими подарунками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − fourteen =