Відбувся зональний етап фестивалю Дружин юних пожежних

23 квітня на базі Пісочинського палацу культури та мистецтва відбувся ІІ (зональний) етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, в якому взяли участь 8 команд – Харківського, Богодухівського, Дергачівського, Золочівського районів та Малинівської, Роганської, Пісочинської, Малоданилівської, Циркунівської об’єднаних територіальних громад.

Честь району цьогоріч захищала команда «Фенікс» КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №2», яка стала переможцем районного етапу фестивалю.

Під час заходу дружини юних пожежних пройшли випробування у 3-х конкурсах: «Візитка», «Знавці пожежно-рятувальної справи» та «Домашнє завдання» за темою  «Людина у надзвичайній ситуації».

Актуальність правил безпеки команда КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» представила через оригінальну постановку, використовуючи музику та гумор.

Як відзначили члени журі,  команда «Фенікс», яка вперше брала участь у зональному етапі фестивалю,  не лише яскраво представила свою програму, а й залишила по собі незабутнє враження. Про успішний виступ свідчить  і той факт, що команді не вистачило декілька балів, щоб посісти призове місце.

Вітаємо учасників команди та їх керівників!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 + seventeen =