21 травня в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО)

 

sdr

21 травня тестом з математики розпочалося  зовнішнє незалежне оцінювання 2019 року. У цьому році 82 випускника закладів загальної середньої освіти району мають пройти це тестування у визначеному пункті складання зовнішнього незалежного оцінювання (Харківський державний автотранспортний коледж).

Мета зовнішнього незалежного оцінювання: підвищення рівня освіти населення України та забезпечення реалізації конституційних прав громадян на рівний доступ до якісної освіти, здійснення контролю за дотриманням Державного стандарту базової і повної середньої освіти й аналізу стану системи освіти, прогнозування її розвитку.

Учасникам ЗНО під час проходження тесту з математики заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором тощо.

На виконання сертифікаційної роботи з математики відведено 180 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті — 33. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, — 62.

Впровадження зовнішнього незалежного оцінювання принесло гарні результати щодо значного підвищення якості середньої та вищої освіти в Україні, позитивно позначилося на загальному рівні освіченості учнівської молоді.

Тож бажаємо нашим випускникам успішного проходження тестування.

sdr

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + fifteen =