Проведено інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?»

23 травня на базі КУ «БОГОДУХІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» було організовано та проведено інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?» під керівництвом члена координаційної ради з національно-патріотичного виховання молоді при Харківській обласній державній адміністрації Гліба Тимошенка.

Учасників інтелектуальної гри привітали голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова, завідувач сектора у справах молоді і спорту районної державної адміністрації Людмила Клочко та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко, які побажали всім учасникам вдалого виступу та подальших творчих успіхів.

5 команд закладів загальної середньої освіти міста взяли участь у грі, яка складалася з 2 раундів по 10 питань. Відповіді учасників були змістовні, дотепні та цікаві.

Гра пройшла в дружній, позитивно насиченій атмосфері. За результатами гри І місце посіла команда «Еврика» КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2».

Кожна команда-учасниця отримала грамоти  та солодкі подарунки.

Вітаємо переможців та учасників гри!

oznor

mde

sdr

dav

dav

dav

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + 2 =