Дорогі школярі, вчителі та батьки!

Ми вітаємо вас в час найочікуванішого шкільного свята – Свята останнього дзвоника!

 

Ось і прийшов той час, на який всі ви так довго чекали. Для вас пролунає останній дзвоник. Малечі він сповістить про те, що настала чудова пора – літні канікули. Хочемо побажати, щоб вони були незабутні, веселі та цікаві. Сподіваємось, що восени, коли ви повернетесь за шкільні парти, буде про що розповісти друзям.

 

 Для випускників цей останній дзвоник буде трошки сумним, тому що він сповістить про розставання з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя. Дуже хочеться, щоб всі молоді люди вступили до тих навчальних закладів, які вони для себе обрали, отримали гарну сучасну освіту і улюблену професію.  

 

Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаємо вам амбітних планів і величних звершень. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Тому бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення! 

 

       Найщиріші слова вдячності  учителям. Спасибі вам  за невичерпну працьовитість і безмежне терпіння, за світлу віру в можливості кожного учня, за велику мудрість і готовність допомогти.

 

       Хочемо сказати спасибі батькам, які спонукають дітей до науки,беруть активну участь у шкільному житті !  Бажаємо, щоб ваші діти зростали  здоровими,  щасливими  та  успішними!

 

      Впевненості Вам усім у майбутньому, добра, благополуччя, здоров’я, миру та Божого благословення!

 

 З повагою,

Голова Богодухівської районної                    Голова Богодухівської

державної адміністрації                                                районної ради

                                 В.А. Шаров                                                      С.Ф. Панов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 3 =