Садок дитячий вже малят до школи проводжає…

Останні дні травня та початку червня на Богодухівщині особливо святкові. Адже,  у вихованців старших груп  закладів дошкільної освіти, навчально-виховних комплексів району  відбулися «випускні вечори».

Випускний бал у дитячому садку –  завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків.  Ось і виросли малюки, що недавно вчилися ходити, говорити. Здається, тільки вчора вони прийшли перший раз з мамами за ручку в дитячий садок – і ось вже прийшла пора сказати прощальні слова.  Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями.

Але  це не день для смутку, а велика подія, бо випуск – це маленька сходинка до нового життя.  Попереду школа – нові  відкриття, товариші, перерви, дзвінки, відповіді біля дошки, оцінки і домашні завдання. Тому випускне свято завжди особливе і хвилююче.

У святково вбраних  залах  –  батьки, педагоги, почесні гості.              А найголовніше – випускники, які з нетерпінням чекали  на свято.        Скрізь – безліч  квітів, повітряних  кульок, цікавих  аксесуарів, які  підкреслили  важливість та  урочистість  події.

Слова вітань від голови Богодухівської районної державної адміністрації Володимира Шарова, побажання  випускникам успіхів  у навчанні, щасливої дороги у майбутньому  передали  голова районної організації профспілки працівників освіти  Олена Соловйова, завідувач районного методичного кабінету Оксана Беспалько, методист районного методичного кабінету з питань дошкільної освіти  Лариса Педан.

Випускники показали свої таланти, уміння та навички, які вони здобули  у  закладах дошкільної освіти і якими пишаються не тільки вони, але й вихователі та батьки.  Линуло багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки.  Звучали слова вдячності усім працівникам дитячого садка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 1 =