Радіодиктант національної єдності

Сьогодні, 8 листопада, напередодні Дня української писемності та мови, учнівські та педагогічні колективи закладів загальної середньої освіти району, методисти та спеціалісти відділу освіти районної державної адміністрації долучилися до написання  ХІХ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, присвяченого 95-річчю українського радіо.

Читав текст диктанту педагог, теле- та радіоведучий, доцент Київського університету імені Бориса Грінченка Олександр Авраменко.

«Українське радіо» оголосило конкурс на найкращі твори про написання диктанту. Для цього до 11 листопада, упродовж трьох днів, потрібно надіслати листом розповідь про те, як ви написали цьогорічний диктант, як дізналися про це і чи підтримуєте цю акцію. До розповіді потрібно додати текст радіодиктанту, на конверті написати «На конкурс». Адреса, за якою приймають листи, незмінна: Київ, 01001, вул. Хрещатик, буд. 26, UA: Українське радіо. Автори десяти найкращих творів отримають заохочувальні призи. Результати цього конкурсу оголосять 25 листопада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve − seven =