Проведення акції «Назустріч Мрії»

Вже всьоме  Міжнародний Благодійний фонд «Сильні Духом» проводить щорічну всеукраїнську благодійну акцію «Назустріч Мрії» серед закладів загальної середньої та дошкільної освіти. Освітні заклади району вкотре долучилися до проведення всеукраїнської щорічної акції «Назустріч Мрії», ІІ етап якої стартує з 28 січня та триває по 23 березня 2020 року.

Кожен рік педагоги та діти із добрими, відкритими серцями приймають участь в благодійній акції та долучаються до допомоги тим, хто дуже її потребує.

Міжнародний Благодійний Фонд «Сильні Духом» проводить реабілітацію тяжко хворих дітей безкоштовно, та має позитивні результати у щорічному супроводженні понад 500 дітей завдяки сучасним психотерапевтичним методикам і технологіям: через гру, різноманітних казкових персонажів, клоунів, декорації, за допомогою яким налаштовуються на одужання, включаються у позитивну казкову програму здоров’я, забувають про свою хворобу.

Систематичну участь у благодійних програмах  приймають діти, які знаходяться на лікуванні в лікарні «ОХМАТДИТ», центрах СНІДу, онкологічних, неврологічних, токсикологічних  та педіатричних відділеннях медичних установ України та діти, які постраждали під час бойових дій на сході країни.

Не будьте байдужими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 − 20 =