10 лютого, відповідно до регіонального плану щодо створення належних умов для безпечного харчування у закладах освіти області на 2019/2020 роки, робочою групою у складі в. о. завідувача сектору освіти районної державної адміністрації Вікторією ЛУКАШОВОЮ, начальника Богодухівського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Олегом ДОЛУДОЮ та фельдшера санітарного відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Богодухівського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Зоєю ТРЕПІЛЕЦЬ здійснено контроль за забезпеченням належних умов, організацією харчування дітей, учнів з додержанням вимог санітарно-гігієнічних правил та норм утримання у ГУТЯНСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ І-ІІІ СТУПЕНІВ та ПАВЛІВСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ І-ІІ СТУПЕНІВ.