НАВЧАЮТЬСЯ ПЕДАГОГИ – «ДОШКІЛЬНИКИ»

21 лютого  2020  року на базі  БОГОДУХІВСЬКОГО ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ (ЯСЛА-САДОК) №7 «ТЕРЕМОК» БОГОДУХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БОГОДУХІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  відбулось засідання районної методичної  студії  вихователів груп раннього віку  закладів дошкільної освіти за темою «Розвиток наочно-дійового мислення та навичок ліплення у системі сенсорного виховання дітей раннього віку».

            Роботу методичних студій розпочала завідувач закладу Наталія НАЗАРЕНКО, яка  познайомила присутніх з планом роботи та побажала плідної роботи.

Під час практичного блоку увазі присутніх було запропоновано інтегроване заняття з дітьми раннього віку «Подорож до казкового лісу», що підготувала вихователь Олена ЗАЙЦЕВА. Вихователь Анастасія КОЛІСНІЧЕНКО  презентувала присутнім досвід роботи з означеного питання.

Зацікавили присутніх методична розминка «Хто знає, той відповідає» та психологічний тренінг «Розвиток творчих здібностей вихователів», що провела з педагогами – «дошкільниками» вихователь Олена ЗАЙЦЕВА.

         На завершення методичного заходу  методист з питань дошкільної освіти районного методичного кабінету при  секторі  освіти Богодухівської районної державної адміністрації  Лариса  ПЕДАН  підвела підсумок переглянутого заходу та надала рекомендації  вихователям.
         Засідання  методичної студії пройшло у теплій, творчій атмосфері, яка сприяла обміну досвідом, підвищенню фахової майстерності  та популяризації педагогічних здобутків педагогів закладів дошкільної освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × five =