GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE 2020 ВІДБУДЕТЬСЯ ВЖЕ ВЧЕТВЕРТЕ: ВЧИТЕЛЯ МОЖЕ НОМІНУВАТИ КОЖЕН ОХОЧИЙ, ПЕРЕМОЖЕЦЬ ОТРИМАЄ 250 ТИС. ГРН

Цьогоріч вчетверте відбувається національна вчительська премія Global Teacher Prize Ukraine. Організатори  розшукують учителів, які, попри карантин, продовжують мріяти, надихати учнів, дітей та батьків своїм прикладом і змінювати життя тих, хто їх оточує.

Також оголосять переможців 6 номінацій: “Вчитель громадянської освіти” поїде у Давос, “Видатний вчитель хімії” отримає 200 тис. грн, “Учитель-новатор” поїде на міжнародний освітній форум, переможець номінації “Вибір українців” поїде у освітню подорож, а “Вибір серцем” Наталі Мосейчук отримає грошову винагороду та “Реалізація Мрії”.

Вчителю податися на премію дуже просто – достатньо заповнити анкету за посиланням. Номінувати свого улюбленого вчителя також може кожен охочий, для цього достатньо заповнити заявку на сайті премії.

“Ми щасливі, що українських вчителів цінують у всьому світі (двоє українців увійшли до топ-50 світової премії Global Teacher Prize), та переконані, що серед українського вчительства ще багато справжніх новаторів і змінотворців. Щоб віднайти їх, ми розпочали сезон 2020 найпрестижнішої національної вчительської премії Global Teacher Prize Ukraine та закликаємо всіх учителів брати у ньому участь. Вчителі — важливі, вони — ключ до змін у суспільстві”, — відзначила голова “Освіторії” та засновниця української премії Зоя Литвин.

Заявки приймаються до 1 серпня 2020 року. Переможця оголосять у Міжнародний день вчителя 3 жовтня 2020 року та винагородять призом у 250 000 гривень.

Організатори премії  з ГС «Освіторія»  переконані: «Кожен вчитель – супергерой, який має власну суперсилу! Саме вчителі можуть врятувати країну, адже навіть зараз вони щодня діляться своєю суперсилою під час уроків, викладаючи у Zoom, підтримуючи спілкування у Viber-чатах і перевіряючи незліченну кількість виконаних завдань».

Нагадуємо, що випускників 2019/2020 навчального року звільнено від ДПА, вони можуть пройти її за власним бажанням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 4 =