Здійснено моніторинг сімей

На виконання листа Міністерства соціальної політики України «Про посилення контролю щодо дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах» та керуючись рекомендаціями  щодо захисту прав дітей та соціальної підтримки сімей з дітьми в умовах карантину, спеціалісти сектору освіти, служби у справах дітей Богодухівської державної адміністрації, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та КУ «Богодухівський інклюзивно-ресурсний центр» за підтримки заступника голови районної державної адміністрації Рамаза ГАМАБАРАШВІЛІ здійснили моніторингові виїзди в проблемні родини району. Особлива увага приділяється забезпеченню прав дітей, які повернулися до сімей із інтернатних закладів.

 

Так 04 серпня члени комісії провели обстеження умов проживання та виховання дітей, що потребують  особливої  уваги та  контролю,  на  території

м. Богодухів.

 

В ході відвідування сімей батьків було попереджено про відповідальність за здоров’я дітей, про необхідність створення належних умов проживання дітей, надано рекомендації щодо правил безпеки в умовах епідемії короновірусу. Загалом було обстежено 6 сімей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve + two =