До уваги  учасників освітнього процесу!

Пробні дні для здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти району не проводитимуться. Заплановано на 28 та 31 серпня індивідуальні консультації для учнів та їх батьків.

1 вересня у більшості закладів загальної середньої освіти району День знань відбудеться локально, по класах.

У КЗ «Богодухівський ліцей №2» о 08.35 відбудеться урок на подвір’ї для учнів 1-х та 11-х класів тривалістю 30 хвилин.

Урочиста лінійка для  учнів 1-го та 11-го класів ПОЛКОВОМИКИТІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ відбудеться на подвір’ї школи о 09.00, триватиме 20 хвилин.

Організація освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти району здійснюватиметься відповідно до оновлених рекомендацій МОЗ України щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID -19:

Вхід до закладу загальної середньої освіти і пересування по ньому будуть можливі лише у масці. Для учнів 1-4 класів пересування приміщенням закладу освіти дозволятиметься без використання маски або респіратора.

Допуск учителів на роботу має бути тільки після проведення термометрії.

Перед початком занять учнів буде опитано щодо самопочуття та наявності симптомів COVID -19. Якщо виявлено ознаки – учень ізолюється, інформуються батьки, приймається рішення про направлення дитини до закладу охорони здоров’я.

У разі підтвердження хвороби COVID -19 в одного із здобувачів освіти, всі інші учні класу йдуть на самоізоляцію.

Впродовж дня заняття проводяться в одній аудиторії або на відкритому повітрі. У розкладі передбачено різний час початку занять.

У закладах освіти облаштовані місця для обробки рук антисептиками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × four =