Відбувся районний серпневий форум

28 серпня у приміщенні БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №3 відбувся районний серпневий  форум за темою «Розвиток і перспективи освіти Богодухівщини: інноваційність, доступність, якість».


У роботі форуми взяли участь голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ, заступник голови районної державної адміністрації Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ, керівник апарату районної державної адміністрації Ірина РОЗТЯГАЙ,  міський голова Микола ГОЛУБ, заступник міського голови Ольга МАЛЬОВАНА, виконуюча обов’язки завідувача сектору освіти Вікторія ЛУКАШОВА, керівники закладів освіти району.
Зі словами вітань до освітян звернулися керівники району  які відзначили, що щорічний серпневий форум – це дійсно велика подія, під час якого традиційно визначається вектор розвитку у новому навчальному році. За останні пів року освітянська спільнота зіткнулася з багатьма викликами: карантин, дистанційне навчання. Був час подумати та осмислити всі ті трансформації, що проходять у світі, в нашій державі, в  закладах освіти та з кожним із нас. Без сумніву, в цей період було непросто усім учасникам освітнього процесу, тому що стрімко довелося адаптовуватися до навчання та комунікації в режимі онлайн. Але спільними зусиллями зуміли подолали такий виклик, набувши цінного досвіду. Анатолій РИСЦОВ та Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ висловили величезну вдячність  за мудрість, любов і терпіння  вчителям, вихователям, тренерам, керівникам гуртків, всім хто займається важкою вчительською працею.

Виконуюча обов’язки завідувача сектору освіти районної державної адміністрації Вікторія ЛУКАШОВА у своєму виступі зазначила, що упродовж минулого року освітяни втілювали в життя ідею Нової української школи, реалізуючи цю реформу за трьома ключовими напрямами – оновлення змісту освіти та стандартів, підтримка й навчання вчителів та створення нового освітнього простору. Разом з тим, подякувала усім педагогічним колективам за роботу у минулому навчальному році та побажала нових досягнень та перемог.
По завершенню форуму кращих освітян району було нагороджено грамотами та  подяками.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two + one =