Богодухівщина святкує Всеукраїнський  День Дошкілля

В останню неділю вересня своє професійне свято відзначають працівники закладів дошкільної освіти.

Напередодні, 25 вересня,  в районі  відбулися урочисті заходи, присвячені  Всеукраїнському Дню дошкілля.

Добрі, теплі слова подяки були сказані цього дня на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості.

Найкращі працівники закладів дошкільної освіти  району за   самовіддану працю, за турботу і знання, невпинний творчий пошук і педагогічну мудрість та з нагоди професійного свята нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

Із професійним святом  привітав працівників закладів дошкільної освіти голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ, який  зазначив, що  саме на дорослих покладається  велика відповідальність за дітей. Від того, що ми зробимо для них сьогодні, залежить їх майбутнє.  Тому варто прикласти максимум зусиль, щоб посіяти зерна добра у їх душах та зростити вільну, незалежну націю.

До  вітань на адресу працівників закладів дошкільної освіти долучилися і заступник голови  Богодухівської районної ради                   Роман ЯРОШЕНКО, в.о. завідувача сектору освіти районної державної адміністрації Вікторія ЛУКАШОВА, голова Богодухівської районної організації працівників освіти і науки Олена СОЛОВЙОВА, які щиро дякували вихователям  за  тепло сердець, вміння працювати з   маленькими вихованцями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + 17 =