Зустріч із директором Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Сидоренком О.Л.

09 жовтня 2020 року на базі КЗ «Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості» відбулася зустріч учнів 11 класів та педагогів з директором Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, доктором соціологічних наук, професором, членом-кореспондентом НАПН України Олександром СИДОРЕНКОМ, начальником організаційно-методичного відділу ХРЦОЯО Оленою ШМАТЬКО та методистом ХРЦОЯО Вікторією НОЖЕНКО, яка проводилася з метою підготовки здобувачів освіти до складання ЗНО-2021.

У вітальному слові в.о. завідувача сектору освіти Вікторія ЛУКАШОВА наголосила  на важливості належної підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), що стане запорукою вступу випускників до омріяних закладів вищої освіти.

Під час зустрічі Олександр Леонідович звернув увагу на систему підсумкових оцінювань на різних етапах повної загальної середньої освіти та  поінформував про новації у проведенні тестування 2021 року. Зауваживши, що обов’язковими для складання стають чотири предмети. ЗНО з математики та української мови й літератури матиме два рівні. Тому вчителям вже зараз необхідно переорієнтовуватися в роботі й підготовці дітей.

Після зустрічі фахівці центру відвідали  заклади загальної середньої освіти міста де планується облаштувати пункти проведення тестування у 2012 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 + 11 =