Міністерство освіти і науки України спільно з Центром здоров’я і розвитку «Коло сім’ї» та за підтримки українсько-швейцарського проєкту «Психічне здоров’я для України» (Mental Health for Ukraine, MH4U) продовжує серію вебінарів для підвищення рівня обізнаності педагогів та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів щодо психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами та турботи про психічне здоров’я дітей під час навчання.

Відповідний лист bit.ly/3qd64FQ та графік проведення серій навчальних вебінарів для педагогічних працівників МОН надіслало до Департаментів (управлінь) освіти обласних, Київської міської державних адміністрацій.
Для участі в навчальних вебінарах необхідно зареєструватися за формою bit.ly/35W25pJ. Після проходження вебінарів учасники отримають електронну версію іменного сертифікату, який можна буде використати як години продовження професійного розвитку фахівців інклюзивно-ресурсних центрів.
Нагадаємо, розроблено цикл вебінарів із проблем впровадження інклюзії в суспільство bit.ly/3bEnpTZ.
Як зазначив Міністр Сергій Шкарлет, МОН прагне створити якісне інклюзивне освітнє середовище для розвитку здобувачів освіти з урахуванням їхніх потреб і можливостей bit.ly/2XAxQjk.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve + 17 =