14.04.2016 року в Богодухівському ліцеї №3, який є базовим навчальним закладом відділу освіти Богодухівської районної державної адміністрації з питань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту, під керівництвом начальника відділу освіти Повойко І.О. було проведено методичний семінар з цивільного захисту з директорами загальноосвітніх навчальних закладів та завідуючих дитячих навчальних закладів району.
В роботі семінарі прийняли участь головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту Богодухівської районної державної адміністрації Півоварова О.В. , головний інспектор Богодухівського районного відділу Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Харківські області Пономаренко А.О., військовий комісар Богодухівського військового комісаріату підполковник Завада А.О., страховий експерт з охорони праці відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків і професійних захворювань України у Богодухівському район Павленко О.М., радник голови Богодухівської районної державної адміністрації з питань промисловості та агропромислового комплексу на громадських засадах Жданюк І.І.

Метою проведення семінару було визначення єдиного погляду щодо проведення Тижня безпеки життєдіяльності та Дня цивільного захисту, які будуть проводитися в навчальних закладах району з 25 по 29 квітня 2016 року.

Також було проведене спеціальне  об’єктове тренування з цивільного захисту.







Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 3 =