Привітання голови обласної державної адміністрації І.Л. Райніна з нагоди свята Останнього дзвоника

https://i0.wp.com/bogodukhivrda.gov.ua/images/stories/foto_ker/rainin_.jpg?w=560
Дорогі школярі!

Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвонику!

Сьогодні – останній навчальний день року. Для дітей – це в першу чергу означає початок довгоочікуваних літніх канікул. Бажаю вам провести їх цікаво, відпочити, набратися нових вражень і 1 вересня повернутися до школи натхненними, з жагою до знань.
Випускникам бажаю досягти головного успіху, про який ви мрієте в ці дні, – вступити до тих вишів, які ви для себе обрали. Попереду на вас ще чекає складний та відповідальний червень – пора зовнішнього незалежного оцінювання.
Переконаний, що ви пройдете це останнє у вашому шкільному житті випробування гідно. Говорю це з упевненістю, тому що ми можемо пишатися успіхами, яких ви досягли. Понад 180 школярів нашого регіону цього року стали переможцями всеукраїнських олімпіад та конкурсу-захисту робіт Малої академії наук. Це абсолютний рекорд у країні. Ви залишили далеко позаду учнів престижних столичних гімназій та ліцеїв. Отже місця в кращих вищих навчальних закладах України чекають на харків’ян.
Шановні освітяни! Ви багато вклали своїх сил і знань у цих дітей, а ще більше ви вклали в них своєї душі. У цей святковий день висловлюю вам сердечну вдячність за натхненну працю, за розуміння та підтримку, за покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідної Харківщини!
Бажаю всім вам добра та успіхів, міцного здоров’я та мирного неба над головою! В добрий путь, дорогі діти! Нехай вам щастить завжди і у всьому!

Голова
Харківської обласної
державної адміністрації Ігор Райнін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven − 5 =