Проведено навчання з експлуатації теплових установок

Відповідно до наказу відділу освіти від 02.07.2016 №192 «Про проведення перевірки знань з Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж та охорони праці відповідальних за справний стан і безпечну, економічну експлуатацію устаткування теплових установок і мереж навчальних закладів».
07 липня 2016 року постійно діючою кваліфікаційною комісією відділу освіти районної державної адміністрації з перевірки знань з питань охорони праці у керівників та інших працівників навчальних закладів, підпорядкованих відділу освіти району було проведено навчання та перевірку знань з Правил технічної експлуатації теплових установок мереж та охорони праці у відповідальних за справний стан і безпечну та економічну експлуатацію устаткування теплових установок і мереж навчальних закладів.
В ході проведення навчання були розглянуті теоретичні та практичні питання підготовки систем опалення навчальних закладів до опалювального сезону 2016-2017 років. Разом з тим проаналізовано план заходів щодо виконання припису від 25.05.2016 №07/10-42-1111 Державної інспекції з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії в Харківській області.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 − four =