Питання охоплення більшого відсотку дітей дошкільною освітою у районі тримається на постійному контролі голови районної державної адміністрації Шарова В.А.

Саме з такою метою 18 липня голова районної державної адміністрації Шаров В.А. разом з головою районної ради Пановим С.Ф., начальником відділу освіти Повойко І.О. із залученням спеціаліста Управління Держпродспоживслужби в Богодухівському районі Повойка О.В. оглянули  приміщення колишньої Горьківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, в якій планується провести реконструкцію з подальшим відкриттям дошкільного навчального закладу. Під час обстеження встановлено, що в даній будівлі можливо розмістити 2 різновікові групи, де зможуть здобувати дошкільну освіту 40 дітей, тому прийняте рішення у найкоротший термін виготовити проектно-кошторисну документації та розпочати роботи на даному об’єкті.

Разом з тим, здійснено виїзд і у дошкільний підрозділ Кленівського НВК з метою перевірки відповідності його санітарно-гігієнічним умовам та можливості переведення дітей на повний режим перебування (9 годин).


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − 19 =