На придбання шкільного автобусу з районного бюджету виділено 1,7 млн. грн.

Відповідне рішення депутати підтримали в ході пленарного засідання Богодухівської районної ради за ініціативи голови районної державної адміністрації Шарова В.А. ще у березні поточного року.

Протягом квітня-червня тривала тендерна процедура та оформлення відповідних документів. Наразі шкільний автобус прибув до відділу освіти районної державної адміністрації і починаючи з 01 вересня буде здійснювати підвезення школярів до загальноосвітніх навчальних закладів.

Прийняти автобус особисто прибув голова районної державної адміністрації Шаров В.А. та голова районної ради Панов С.Ф.

«Автобус оснащений всім необхідним, у тому числі ременями безпеки, двома проблисковими маячками оранжевого кольору, а також пристроєм обмеження швидкості руху, яка не повинна перевищувати 70 км/год», – зазначив Володимир Шаров. Разом з тим додав: «За підтримки голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна та першого заступника голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної, Богодухівському району також виділено кошти залишку освітньої субвенції з державного бюджету у розмірі 2,1 млн.грн. та із обласного бюджету відповідно до програми «Новий освітній простір Харківщини» на 2014-2018 роки у сумі 700,0 тис.грн. на придбання ще двох шкільних автобусів. Проводити тендер та купувати автобус буде відділ освіти районної державної адміністрації. Ми розраховуємо пройти процедуру торгів у найкоротший термін, щоб вже восени сільські школи отримали нові автобуси».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen + 4 =