Привітання від Харківської обласної державної адміністрації

https://i0.wp.com/kharkiv.solydarnist.org/wp-content/uploads/2015/11/134A6182.jpg?resize=560%2C372

 Дорогі діти, вчителі, батьки!

Щиро вітаю всіх вас із вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел.

День знань став по-справжньому всенародним святом молодості, мудрості, доброти і надій. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Традиційний шкільний дзвоник пролунає для вас в особливий рік – наша держава відзначає свій двадцятип’ятирічний ювілей.

Сьогодні освіта є одним із пріоритетів подальшого піднесення Харківщини, яка в усі часи була осередком формування інтелектуальної еліти нашої держави. З розвитком і реалізацією науково-освітянського потенціалу пов’язується майбутнє нашого регіону як потужного центру інноваційної активності.

Педагогічні працівники Харківщини докладають чимало зусиль для творчого розвитку і самоствердження молодого покоління, щедро дарують свою життєву мудрість та сповна розкривають педагогічну майстерність на освітянській ниві.

Щира вдячність вам, шановні педагоги, за самовідданість, за покликання сіяти знання і добро, прагнення жити й творити майбутнє рідної Харківщини своєю невтомною працею! Переконана, що життєві негаразди, які ми неодмінно спільно здолаємо, нізащо не затьмарять того великого й вічного потягу до світла знань, наукових відкриттів і добрих справ! Бажаю Вам невичерпних творчих сил і наснаги, впевненості, нових професійних успіхів в ім’я процвітання України. У ваших руках – майбутнє держави. Найтепліші вітання – ветеранам педагогічної ниви, чий життєвий шлях став взірцем для багатьох їхніх вихованців!

Особливим і визначальним у житті День знань стане для першокласників, які, тримаючись за руки батьків, уперше стануть на незвіданий шлях знань. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати майбутній фах, чи випускників професійно-технічних та вищих навчальних закладів, які будуть втілювати отримані знання та вміння в реальному житті. Тож нехай будуть щасливими й добрими ваші відкриття на нелегкій дорозі до знань!

Вчіться, щоб знати, діяти, створювати. Упевнена, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Пам’ятайте: освіта збереже Україну!

Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового 2016/2017 навчального року!

 

в.о. голови Харківської
обласної державної адміністрації Юлія Світлична

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × three =