Відбулася чергова нарада керівників ДНЗ та НВК


20 жовтня 2016 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулася чергова нарада керівників ДНЗ, НВК В ході наради були висвітлені і обговорені результати обліку дітей дошкільного віку в Богодухівському районі у 2016 році, здійснено аналіз охоплення дітей від 1 до 6 (7) років різними формами дошкільної освіти; обговорено питання організації роботи з дітьми 5-річного віку в умовах обов`язкової дошкільної освіти.


Методист з питань дошкільної освіти районного методичного кабінету при відділі освіти Богодухівської районної державної адміністрації Педан Л.О. довела до відома рейтинг результативності роботи управлінь та відділів освіти області, зупинившись на позиціях дошкільної освіти (охоплення дітей 3 – 6 (7)) років різними формами дошкільної освіти, кількості дітей на 100 місцях) та окреслила завдання перед керівниками закладів щодо максимального охоплення дітей району.

Спільно з керівниками було обговорено питання максимального залучення дітей до здобуття відповідної освіти саме в умовах дошкільних навчальних закладів (навчально-виховних комплексів).

Окрім цього, до відома керівників була доведена інформація щодо підсумків контролю за діяльністю дошкільних навчальних закладів із середнім та незначним ступенями ризику в ІІІ кварталі 2016 року, та доведено до відома інформацію щодо здійснення контролю за закладами із незначним ступенем ризику у IV кварталі 2016 року.

Окрім того, на нараді було розглянуто основні засади організації інклюзивного навчання в умовах дошкільних навчальних закладів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 4 =