Ми починаємо КВК!

Ці слова не лунали зі сцени Богодухівського районного будинку культури понад 20 років, але сьогодні за підтримки голови районної державної адміністрації Шарова Володимира Анатолійовича та голови районної ради Панова Сергія Федоровича, до речі, які входили до складу журі конкурсу, відбулася гра «КВК» в якій взяли участь кмітливі та винахідливі 5 команд: Богодухівська гімназія №1, Богодухівський колегіум №2, Богодухівський ліцей №3, Богодухівський медичний коледж та Богодухівський професійний аграрний ліцей.
Команди КВК змагалися у трьох конкурсах: привітання, розминка, домашнє завдання «Наше майбутнє прекрасне», де продемонстрували високий рівень підготовки й величезне бажання перемоги.
Веселість і винахідливість учасників оцінювало не позбавлене почуття гумору журі, а це депутат обласної ради Львова Ольга Володимирівна, депутати районної ради Шуба Олександр Миколайович та Панов Олександр Федорович, меценатка Скорик Анастасія Олександрівна, які в свою чергу надали фінансову допомогу, тому кожна команда отримала цінний подарунок у грошовому вигляді.
Глядацька зала була переповнена. Глядачі були вражені іскрометним гумором, музичними номерами, отримали гарний настрій та заряд бадьорості від команд.
До нових зустрічей, КВК!

 








Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen + 16 =