Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

1 грудня 2016 року у Богодухівському колегіумі №2 було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.
На конкурсі була присутня керівник гуртка Комунального закладу «Харківський центр дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» Харківської обласної ради» Тараненко Ольга Степанівна.
Основними завданнями конкурсу є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати власну думку.
Підготовка науково-дослідницької роботи — це кропітка робота, яка вимагає і від учня, і від учителя досить великого напруження та витрат часу; вона планується і виконується протягом одного, або декількох років, починаючи з пошуку і вибору актуальної теми дослідження, вибору об’єкту і методу дослідження і, завершується оформленням результатів роботи, та її захистом на обласному етапі.
Шлях до успішного захисту — це проходження декількох етапів: шкільного, районного, обласного.
Цього року на конкурс-захист учнів-членів Малої академії наук було подано 21науково-дослідницьку роботу.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 − eight =