День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

14 грудня в Україні традиційно проводиться День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію 20 століття, що сталася 26 квітня 1986 року. Ця пам’ятна дата була затверджена Указом Президента України 10 листопада 2006 року.
Саме сьогодні учнівська молодь загальноосвітніх навчальних закладів міста взяла участь у заході присвяченому вшануванню ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС.
Учні сільських шкіл району відвідали музей бойової та трудової слави Шарівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів у якому створено експозицію присвячену подіям квітня 1986 року.
Для учнів 5 класів Богодухівського ліцею №3 класні керівники провели виховну годину на тему «День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС» біля пам`ятного знаку Дзвони Чорнобиля».
Також у закладах освіти району проведено уроки мужності за участі членів громадської організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини», семінари з питань захисту навколишнього середовища, виховні години «Мій біль – Чорнобиль».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten − 7 =