Підготовка проектів до участі в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє»

17 січня 2017 року відбулася семінар-нарада під головуванням начальника відділу освіти районної державної адміністрації І.О. Повойко за участю помічника депутата Харківської обласної ради, голови громадської організації «Богодухівська агенція розвитку та євроінтеграції», регіонального консультанта Асоціації міст України в Харківській області Н.І. Олексенко щодо підготовки ініціативними групами загальноосвітніх навчальних закладів району міні-проектів у рамках реалізації обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє».
Під час заходу до присутніх доведено план проведення обласного конкурсу з зазначенням конкретних термінів виконання, Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердженого рішенням сесії обласної ради від 08 вересня 2016 року №260-VII (VII сесія VII скликання) та зразки документів.
Разом з тим представники ініціативних груп висловили бажання взяти активну участь у зазначеному конкурсі за основними номінаціями:
– «Енергоефективність та енергозбереження»;
– «Чисте довкілля»;
– «Добробут громад».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × two =