Благодійна акція – «Допоможи дитині!»

26 січня 2017 року на базі Богодухівського Районного будинку культури за підтримки голови Богодухівської районної державної адміністрації Шарова В.А. та начальника відділу освіти Повойко І.О. пройшла благодійна акція – «Допоможи дитині!». Акція направлена на збір коштів для онкохворих дітей.
Учні загальноосвітніх навчальних закладів Богодухівського району мали унікальну можливість не тільки подивитися казку «Новорічна Попелюшка», що підготували, в рамках акції, учасники аматорського театру гімназії Краснокутського району, а й долучитися до збирання коштів для того щоб здійснилися мрії хворих діток стати здоровими та щасливими.

Коли мова заходить про хворих дітей, ми всі зазвичай опускаємо погляд і починаємо розмірковувати, часто в голос, про несправедливість життя. Це зрозуміло, тому що кількість дітей, які переносять десятки операцій та хіміотерапій, щороку невпинно зростає. Часто сім’ї, в яких трапилося таке велике горе, не взмозі оплатити не тільки дороге лікування, а й забезпечити належний медичний догляд.
Саме тому вчителі Краснокутської гімназії Момот Н.В. та Степанова В.О. за підтримки голови Краснокутської районної державної адміністрації Марчук О.С. та начальника відділу освіти Медяник О.Г. вирішили провести благодійну акцію – «Допоможи дитині!» в сусідніх районах.
Лише спільними зусиллями ми можемо допомогти хворим діткам повернутися до звичайного дитинства. Долучайтеся до благодійної акції!





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten − 7 =