Відбулися змагання з настільного тенісу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів

Згідно з календарним планом спортивно-масових та оздоровчих заходів відділу освіти Богодухівської районної державної адміністрації серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів на 2016/2017 навчальний рік 25 cічня 2017 року відбулися змагання з настільного тенісу серед загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ступенів. В змаганнях взяли участь 14 учнів, що змагалися у складі збірних команд семи навчальних закладів Богодухівського району.

Перемогу виборола команда Губарівського НВК, друге місце – Матвіївська ЗОШ, третє місце – Семеноярська ЗОШ.

Разом з тим, 27 cічня 2017 року відбулися особисті змагання з настільного тенісу серед юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів, в яких взяли участь 18 учнів.

За сліпим жеребом гравців було розділено на 2 підгрупи, в яких ігри проходили за коловою системою, учні які вибороли перше та друге місця у своїх підгрупах виходили до півфіналів.

Серед дівчат ІІІ місце – Придатченко Валерія (Кленівський НВК), ІІ місце – Геращенко Валерія (колегіум №2), чемпіон змагань – Єфремова Аліна (Шарівська ЗОШ І-ІІІ ст. )

Серед юнаків ІІІ місце – Терещенко Артем (Гутянська ЗОШ І-ІІІ ст.), ІІ місце – Копін Олександр (Шарівська ЗОШ І-ІІІ ст.), чемпіон змагань – Швець Олексій (Полковомикитівська ЗОШ І-ІІІ ст.).



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 9 =