Дитячий садочок села Крисино святкує випускний

Ось і виросли малюки, що ще недавно вчилися ходити  та  говорити. Здається, тільки вчора вони прийшли перший раз з мамами за ручку в дитячий садочок – і вже прийшла пора сказати прощальні слова. Настав цей довгоочікуваний день – випускний – перший крок дитини у доросле життя. Попереду школа – перші уроки, перерви, дзвінки, перші труднощі, відповіді біля дошки, оцінки і домашні завдання.

А сьогодні все навколо прикрашено кольоровими кульками. Весело всміхається травень. Під звуки музики і оплески батьків виходять самі винуватці свята – випускники. Упродовж свята діти багато співали, танцювали, особливо зворушливими був вальс маленьких випускників. Діти щиро дякували своїм вихователям, нянечкам, медичній сестрі, працівникам кухні та усім, хто   так дбайливо про них піклувався. Кожен з батьків з гордістю дивився на свою дитину, яка так швидко встигла вирости.

Дітлахам   бажали  міцного здоров’я, гарного літнього відпочинку, мирного неба, щастя, успіхів та удачі, а також Божої благодаті та Господнього благословення у їхньому подальшому житті.

Привітати майбутніх першокласників на свято завітав і  голова районної державної адміністрації В. А. Шаров. «Дорогі діти, в добру путь і в добрий час! Нехай дорога до нових відкриттів стелиться вам вишитим маминим рушником! Не забувайте свій дитячий садочок і своїх вихователів, які щодня дарували вам цікаві враження та часточку своєї душі!» – з такими теплими словами звернувся Володимир Анатолійович до маленьких випускників. Голова районної державної адміністрації також вручив садочку сертифікат на отримання морозильної камери.

Кожен з присутніх на святі вірив, що добрі спогади про дитяче дошкільне життя діти з любов’ю пронесуть з собою через усе життя.

Дитинство – найбезтурботніший, щасливий час. Скільки разів, вже будучи дорослими, всі ми повертаємося подумки в дитинство і думаємо – який же це чарівний  світ! Тож нехай у кожного сьогоднішнього випускника у дорослому житті обов’язково здійсниться дитяча мрія. Щасти вам, малюки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 3 =