Проведено семінар-нараду з підготовки навчальних закладів Богодухівського району до опалювального періоду

06 червня 2017 року в приміщенні Богодухівського центру дитячої та юнацької творчості проведено семінар-нараду з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району разом із завідувачами по господарству за темою: «Організація питання щодо підготовки навчальних закладів району до опалювального сезону 2017/2018 років».

Відкриваючи нараду  начальник відділу освіти І.О.Повойко наголосила на важливості питання та закликала активізувати роботу по підготовці теплових господарств закладів освіти до опалювального сезону 2017/2018 років.

На семінарі розглянуті питання щодо підготовки котелень та топкових до роботи в осінньо-зимовий період. Висвітлені питання безпечної експлуатації котлів на газовому, твердому, комбінованому паливі.

Наголошено на необхідності допуску до експлуатації обладнання топкових та котелень персоналу, який пройшов відповідну підготовку  та перевірку знань з питань охорони праці та експлуатації обладнання підвищеної небезпеки.

За наслідками наради керівникам навчальних закладів поставлені завдання щодо підготовки їх теплових господарств до нового опалювального сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − fourteen =