Урочисте відкриття дошкільного навчального закладу «Сонечко» у селищі Горького Богодухівського району

17 червня 2017 року  відбулося урочисте відкриття  Комунального закладу «Горьківський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Сонечко» Сазоно-Баланівської сільської ради Богодухівського району Харківської області».

Для  32 діток відчинились двері довгоочікуваного садочка. Розділити радість з мешканцями села завітали голова Харківської обласної державної адміністрації  Ю.О.Світлична, перший  заступник голови Харківської обласної ради  В.М.Коваленко, голова  районної державної адміністрації             В.А. Шаров, голова районної ради  С.Ф.Панов, перший заступник голови районної державної адміністрації  В.В.Зирянова, депутати обласної ради              М.Б. Пушкар,  О.В.Львова, депутат районної ради  О.О. Скорик, начальник відділу освіти районної державної адміністрації  І.О. Повойко, голова          Сазоно-Баланівської сільської ради Є.Л. Малайдакова,   керівники дошкільних, загальноосвітніх  навчальних закладів району.

У своєму виступі  на урочистостях  з нагоди відкриття дошкільного закладу «Сонечко», керівник області  відзначила, що здійснити бажання громади вдалося завдяки спільним зусиллям місцевих жителів та влади на всіх рівнях, адже на сьогодні для цього є всі можливості.

«За ініціативи Президента України, плідної співпраці з Кабінетом Міністрів України розвиваються місцеві та сільські бюджети. Завдяки районним коштам було виготовлено документацію. Її подали на фінансування з державного бюджету, і держава виділила кошти. Коштом обласного та сільського бюджету ми змогли зробити ремонт,  прибдати обладнання. Це спільний результат влади та громади. Дошкільний навчальний заклад «Сонечко» розрахований на 35 малюків. До нього ходитимуть діти з двох населених пунктів. Цього року виділено кошти з різних бюджетів на реконструкцію і ремонт майже 25 об’єктів соціально-гуманітарної сфери в Богодухівському районі. Будемо потроху розбудовувати нашу рідну Харківщину.  Ви можете повністю розраховувати на підтримку обласної влади» зазначила Юлія  Світлична.

Під час урочистостей Юлія  Олександрівна передала іграшки для дітей та сертифікат на меблі.

Звертаючись до  присутніх,  голова  районної державної адміністрації В.А. Шаров    та голова районної ради  С.Ф. Панов   зазначили,  що відкриття дитячого  садочка «Сонечко» стало  справжнім святом не тільки для батьків, вихователів і вихованців, але і для всього  району. Вони  привітали  усіх присутніх  гостей та мешканців села з чудовою подією, побажали  всім добра та здоров’я, а також подякували  усім тим, хто приймав активну участь в реконструкції приміщення.

По завершенню урочистостей гості мали змогу оглянути затишне приміщення дошкільного закладу.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 − five =