Зустріч депутата обласної ради Пушкаря М.Б. з обдарованою учнівською молоддю міста

 

Державна освітня політика сьогодні спрямована на подальший розвиток системи освіти та інтеграцію її у європейське і світове співтовариство. Для того, щоб людина навчилася мислити і діяти по-новому, необхідно вже з дитячих років зорієнтувати її на самостійність, саморозвиток і самореалізацію. Прогрес, як і успіх, можливий тільки завдяки людям яскравим, особливим, творчим і працьовитим. І тому головна цінність держави – її обдаровані діти.

На Богодухівщині вже стало доброю традицією  по завершенню навчального року проводити зустріч  обдарованої учнівської молоді з  депутатом обласної ради, директором Богодухівського електромеханічного заводу філії ДНВП «Об єднання Комунар» Пушкарем М.Б.

27 червня відбулася чергова зустріч Миколи Борисовича з 18 кращими учнями міських шкіл. Ці учні продемонстрували значні  результати не тільки на районному, але й на обласному та всеукраїнському рівнях. Вони є переможцями  Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості.  На зустрічі також була присутня перший заступник голови районної державної адміністрації В.В. Зирянова.

 

Микола Борисович та Валентина Вікторівна  звернулися до молодої еліти міста  з побажаннями добра, щедрої долі та невичерпної жаги до знань, а також висловили щиру вдячність працівникам освіти, адже досягнення вихованців – результат копіткої праці висококваліфікованих педагогів.

Майбутнє України в надійних руках, про що свідчать виступи учнів – учасників зустрічі Богмацер Лілії та Лактіонової Надії, які пообіцяли й надалі успішно долати дорогу інтелектуальної ниви та крокувати до здобуття найвищого професіоналізму!

Сподіваємося, що зустріч надовго запам’ятається кожному учаснику. Бажаємо юним талантам нових перемог, невичерпної жаги до знань, віри в можливості для здійснення мрій в ім’я нашої України!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 + fourteen =