Наші діти мають навчатися в системі якісної української освіти

Під час робочої  поїздки до Павлівської ЗОШ І-ІІ ст., Максимівської ЗОШ І-ІІ ст., Петропавлівського НВК., голова районної державної адміністрації В.А. Шаров, голова районної ради С.Ф. Панов, депутат Харківської обласної ради О.В. Львова, депутат районної ради районної державної адміністрації В.В. Львов, начальник відділу освіти районної державної адміністрації І.О. Повойко передали закладам освіти нову комп’ютерну та мультимедійну техніку.

«Дуже добре, що центральні, обласні та районні органи влади в умовах складної економічної ситуації у державі мають змогу оновлювати техніку у загальноосвітніх школах. Я впевнений, що ми в змозі зробити так, щоб наші діти навчалися в системі якісної української освіти на сучасній техніці, а керівництво району і надалі по можливості дбатиме про забезпечення навчальних закладів всім необхідним, — наголосив В.А. Шаров під час урочистостей в закладах.

Тепер учні району мають змогу працювати на сучасній комп’ютерній техніці, яку не мали протягом останніх років.

Разом з тим, до Сазоно-Баланівської ЗОШ І-ІІ ст. передано нову електроплиту, що надасть змогу забезпечити гарячим харчуванням учнів навчального закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × one =