Святкування Всеукраїнського Дня дошкілля

Всеукраїнський День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує і навчає життєвої мудрості.

20 вересня у дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах району розпочалися заходи з нагоди професійного свята дошкільнят.

        Цього дня щирі вітання та слова вдячності пролунали  від голови Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шарова та голови Богодухівської районної ради С.Ф.Панова на адресу колективів Крисинського та Кленівського  навчально-виховних комплексів «Загальноосвітній навчальний заклад  – дошкільний навчальний заклад» Богодухівської районної ради  Харківської області. Вони привітали присутніх зі святом, подякували за сумлінну працю та досягнуті успіхи.

        Оскільки на свято не приходять без подарунків, то керівники  району   вручили  колективу Крисинського НВК морозильну камеру та ноутбук, а колективу дошкільного  підрозділу   Кленівського  НВК – меблі для персоналу.

        Приємні хвилини естетичної насолоди присутні отримали від танцювальних композицій  та слів вітань на адресу педагогів від малечі.

         Свято відбулося в невимушеній  сімейній  атмосфері  душевної близькості, позитивного настрою та святковості для усіх присутніх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two + fourteen =