Акція «Назустріч мрії»

На базі Губарівського НВК  стартував  І етап благодійної всеукраїнської щорічної акції «Назустріч мрії», мета якої зібрати кошти для підтримки програм які проводить Міжнародний благодійний фонд «Сильні духом» для онкохворих дітей та дітей, які постраждали під час бойових дій на Сході України.

Станом на сьогодні в Україні досить гостро стоїть проблема у сфері лікування та реабілітації онкохворих діток, адже Україна на другому місці в Європі з поширення захворювання на рак.

У зв’язку із ситуацією, яка виникла на Сході України, з’явилася ще одна категорія дітей, якою опікується МБФ «Сильні духом» – це діти, які постраждали під час антитерористичної операції, зазнали тяжкої психологічної травми та потребують відповідних реабілітаційних програм.

Фонд займає активну позицію та на постійній основі проводить низку психолого – реабілітаційних заходів у дитячих відділеннях лікарень міста Київ, де знаходяться на лікуванні «діти АТО». Благодійна організація МБФ «Сильні духом» здійснює реабілітацію дітей безкоштовно!!!

Не будьмо байдужими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen + 20 =