Заходи інформаційно-профілактичної роботи щодо запобігання торгівлі людьми

12 жовтня 2017 року на базі Богодухівського аграрного ліцею відділ освіти  спільно з управлінням соціального захисту населення Богодухівської РДА розпочав заходи інформаційно-профілактичної роботи щодо запобігання торгівлі людьми, мета якої підвищити поінформованість серед учнів ЗНЗ  про цю глобальну проблему, привернути увагу  до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами торгівлі людьми.

Торгівля людьми є однією з галузей кримінального бізнесу, що розвивається найбільш стрімкими темпами в світі. У цій індустрії домінують добре організовані кримінальні синдикати, одержані прибутки йдуть на фінансування інших різновидів злочинної діяльності, в тому числі торгівлі наркотиками та зброєю. Торгівля людьми є високодохідною і фактично безпечною, з точки зору можливості соціального контролю, сферою діяльності транснаціональних злочинних організацій. Для злочинців – це величезні гроші, для людей – страждання, зруйновані родини, втрачене здоров`я і навіть життя…

За період з 1991 року по 2016 рік в Україні за даними Міжнародної організації з міграції від торгівлі людьми постраждало понад 160 000 українців.

Будьте пильними! Не станьте жертвою торгівлі людьми!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × one =