Районна Спартакіада допризовної молоді

Сьогодні на базі Богодухівського ліцею №3 відбулась традиційна Спартакіада допризовної молоді з фізичної і військово-технічної підготовки, присвячена Дню захисника України.

В змаганнях Спартакіади взяли участь шість  збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів району: Богодухівської гімназії №1, КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І – ІІІ СТУПЕНІВ №2», Богодухівського ліцею №3, Гутянської ЗОШ І – ІІІ ступенів, Полковомикитівської ЗОШ І – ІІІ ступенів, Крисинського НВК.

Змагалися допризовники у чотирьох  видах спорту: біг на 100 та 1000 м, підтягування на високій перекладині, метання гранати Ф-1 на дальність та стрільба  з пневматичної гвинтівки.

За підсумками змагань у загальнокомандному заліку перше місце виборола команда учнів, КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І – ІІІ СТУПЕНІВ №2», друге місце посіла команда Богодухівської гімназії №1  та третє місце зайняла команда Богодухівського ліцею №3.

Переможці та призери змагань отримали Кубки, медалі та грамоти. Учасники змагань показали дуже хороші результати. Змагання спартакіади стали добрим екзаменом з фізичної підготовки нашої молоді до служби в лавах Збройних сил України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 4 =