Розпочався районний етап конкурсу «Учитель року – 2018»

Конкурс “Учитель року” є однією з  визначних подій в житті освітян району. Ця яскрава подія – свято тих, чиїм ентузіазмом і шляхетністю зберігаються і примножуються кращі традиції школи, це серйозне творче випробування для кращих педагогів нашого району.
     

І ось сьогодні, 16 листопада, за найкращою традицією відбулося відкриття районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018». Учасників конкурсу привітала начальник відділу освіти І.О. Повойко, яка наголосила, що конкурс – це прекрасна можливість відкривати та закарбовувати нові імена в “Книгу вчительства Богодухівщини” , а також нагода розкрити нові грані творчості та таланту вже досвідчених вчителів.
В конкурсі представлені 2 номінації «Українська мова та література» та «Фізика». Свою презентацію досвіду та відеорезюме презентували   вчитель фізики Кленівського навчально-виховного комплексу Балицький О.В. та  вчитель української мови та літератури Ульянівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Міхневич О.М.  Протягом тижня з 20 по 24 листопада на конкурсантів чекає наступне випробування – конкурсний урок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + three =