Участь у навчально-тематичному зборі лідерів учнівського самоврядування Харківської області

З 11 по 13 січня 2018 року на базі Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся навчально-тематичний збір лідерів учнівського самоврядування Харківської області, в якому взяла участь вихованка танцювального колективу «Дзвіночок» Інна Григорова. Під час проведення збору учасники обмінялися досвідом роботи щодо впровадження та реалізації волонтерського проекту Харківської обласної ради старшокласників «Допоможи герою АТО», взяли участь в екскурсії до Фельдман Еко-парку, де каталися на конях, відвідали вистави театру звірів та циркової студії.

В рамках заходу лідери взяли участь у тренінгу, що провела Вікторія Олександрівна Мельман, доцент кафедри політології та філософії ХарРІ НАДУ при Президентові України.

12 січня 2018 року відбувся ювілейний десятий новорічний бал лідерів учнівського самоврядування Харківської області. Учасники заходу із задоволенням взяли участь в майстер-класах  Марії Літвінової, неодноразової чемпіонки всесвітніх конкурсів бального танцю та хореографа Сумського центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Олени Сафонової. Наприкінці свята всіх привітали Дід Мороз, Снігуронька та творчі колективи Палацу.

Незабутні враження залишились у лідерів учнівського самоврядування від участі у Вертеп-фесті 13 січня, під час якого вони співали колядки та щедрівки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × four =