Семінар-практикум для керівників закладів загальної середньої освіти по впровадженню нового Державного стандарту


Цікаво та повчально на базі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ пройшов семінар-практикум для керівників закладів загальної середньої освіти за темою «Навчання по – новому: зміни у навчально – виховному процесі відповідно до Концепції НУШ та нового закону «Про освіту».

Під час семінару Тамара Ємельяненко, директор цього закладу, представила досвід роботи щодо пілотування нового Державного стандарту початкової загальної освіти.
Поділитися своїми враженнями та думками учасники заходу мали змогу під час майстер-класу «Нова українська школа – нові підходи до навчання і викладання», який провела Ольга В’юнник, заступник директора з навчально-виховної роботи КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2».
Разом з тим, запрошений в.о. директора Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дмитро Перепелиця роз’яснив деякі правові аспекти нового Закону України «Про освіту» та надав відповіді на запитання керівників закладів освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 3 =